Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        ΑΙΓΙΝΑ 10/11//2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ
Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας είχε την Παρασκευή 7/11/2014 ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο , στο Γραφείο Δημάρχου ( Παλαιό Δημαρχείο , Χρήστου Λαδά 1 )
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης του κ. Αντιπεριφερειάρχη στην Αίγινα με σκοπό την εξέταση θεμάτων που έχουν σχέση με την σχεδιαζόμενη νέα τουριστική προβολή των περιοχών της Αντιπεριφέρειας , την πορεία αποκατάστασης των Καποδιστριακών κτηρίων , την ανάδειξη σημείων τουριστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος όπως η Παλαιοχώρα Αίγινας , την επίσκεψη στα οχυρά Πέρδικας εν όψει των τελευταίων εξελίξεων εκεί κ.α.
Κατά την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Δήμο της Αίγινας , δόθηκε ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στα θέματα καθημερινότητας αλλά και σε θέματα που αφορούν την ανάδειξη του νησιού ώς τουριστικού προορισμού ,
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από την Διοίκηση του Δήμου ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Γενίτσαρης και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Αικατερίνη Σαλπέα .
Επίσης εκπρόσωποι των Τοπικών ΜΜΕ .
Μετά την επίσκεψη ο Αντιδήμαρχος κ. Γενίτσαρης και οι υπάλληλοι του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου συνόδευσαν και ξενάγησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και την ομάδα αρχιτεκτόνων και στελεχών της Αντιπεριφέρειας στην Παλαιοχώρα Αίγινας .
\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου